<

У лікарні повідомив, що травмувався вдома: на Луцькому підприємстві автомобіль наїхав на чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 30.09.2019 / Новини / /
Перегляди
138
/ Коментарі відсутні

Близько 11-ої години 28-го вересня у Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, який її в той час ремонтував. Постраждалий отримав множинні травми, його госпіталізували в міську лікарню. Проте у медзакладі чоловік повідомив, що травму отримав вдома.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляють Волинські Новини.

Інцидент трапився, коли чоловік, 1958 року народження, ремонтував автомобіль на території підприємства за адресою Карбишева, 3а. Автомобіль покотився та наїхав на чоловіка, у результаті в нього – струс мозку, розсічена рана голови, закритий перелом передпліч.

Натомість в міській клінічній лікарні при поступленні чоловік заявив, що травму отримав вдома. Зараз він перебуває у відділенні загальної хірургії на стаціонарному лікуванні, стан стабільний.

Факт виклику бригади «швидкої» за адресою Карбишева, 3а в коментарі Волинським Новинам підтвердили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Натомість в поліції зазначили, що жодних викликів щодо такого факту того дня за цією адресою вони не отримували.

Зазначимо, за вищезгаданою адресою знаходяться приміщення Луцької картонно-паперової фабрики. На підприємстві інцидент коментувати відмовились, порадивши направити письмовий запит.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер