<

У лікарні помер хлопчик, якого з братом і батьком збив автомобіль у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 18.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
562
/ коментарі 3

У Луцьку в лікарні помер 9-річний Богдан Позняковський, якого 6-го червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській. Хлопчик перебував у комі, йому стало гірше.

Про це повідомив Суспільному заступник генерального директора КП “Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання” Ігор Дородних.

Стан хлопчика був стабільно важкий. Дитина була під’єднана до підтримуючих приладів і перебувала в медичному закладі без свідомості.

Станом на 11 годину 18-го червня стан здоров’я дитини, зі слів Ігоря Дородних, “змінювався в гіршу сторону”. Після чого хлопчик помер.

Нагадаємо, ДТП трапилася 6-го червня на пішохідному переході на вулиці Ковельській. Батько переходив дорогу із дітьми, коли їх на швидкості збив 29-річний водій легковика.

8-го червня суд йому обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Прокуратура наполягала на триманні під вартою. Водію оголосили підозру за вчинення ДТП з травмованими. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Адвокат підозрюваного коментувати ситуацію Суспільному відмовився. Як повідомляла раніше речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, 29-річного чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілого або смерть (ч.2 статті 286 ККУ).




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця