<

У Соснівці вчинили силовий розгін активістів: Львівська облрада вимагає відсторонити главу поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:43 | 25.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Львівська обласна рада вимагає провести службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів під час силового розгону активістів у Соснівці.

Про це повідомляє Львівська обласна рада.

“Львівська обласна рада 24-го вересня під час позачергової сесії ухвалила звернення до Президента України, Кабінету міністрів, міністра внутрішніх справ та голови Національної поліції щодо ситуації з торгівлею російським вугіллям.

Депутати засудили дії працівників правоохоронних органів і звертаються до міністра внутрішніх справ та голови Національної поліції з вимогою негайно провести службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів, встановити винних та притягнути їх до відповідальності, а також на час розслідування відсторонити від займаної посади начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області – начальника кримінальної поліції Василя Віконського”, – інформує пресслужба.

Нагадаємо, на залізничній станції Сілець-Завонє м. Соснівки спочатку вересня прибули 40 вагонів з російським вугіллям. Ветерани, шахтарі, місцеві жителі та учасники АТО заблокували вагони.

21-го вересня Національна поліція розігнала активістів, які блокували залізничні вагони з російським вугіллям. Необґрунтоване застосування сили до мирних протестувальників, серед яких були волонтери, учасники АТО, шахтарі та місцеві жителі.

Під час апаратної наради у Львівській облдержадміністрації її керівник Маркіян Мальський порадив очільнику ГУ НП у Львівській області Василю Віконському подати заяву на звільнення.




один коментар
  1. хе-хе, підтримую облраду ! Якшо їм муляє з чимось змішати львівське вугілля, хай змішають з соломою і добавлять трохи патріотізьму ! це точно зугріє, особлив Львів, хе-хе…кляті маскалі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер