<

У Львові в одного з керівників медзакладу вилучили понад 50 тис. євро, 22 тис. доларів та 189 тис. грн.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:52 | 28.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У Львові тривають масові обшуки у лікарнях та помешканнях головних лікарів і директорів. В одного з керівників медзакладу вилучено понад 50 тис. євро, 22 тис. доларів США та 189 тис. грн.

Про це у коментарі для 032.ua розповіла головна прокурорка Львівської області Ірина Діденко.

За її словами, тривають 16 обшуків у медичних закладах та за місцем проживання головних лікарів та директорів цих закладів.

“Вже вилучено документацію щодо поставок засобів медичного призначення, чорнові записи, готівкові кошти. Як приклад, в одного з керівників медзакладу обласного рівня вилучено понад 50 тис. євро, 22 тис. доларів США та 189 тис. грн. Слідчі дії тривають” , – сказала Ірина Діденко.

Вона відмовилась повідомити про кого саме йдеться, однак, за інсайдерською інформацією, ідеться про директора Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігоря Ковальчука.

Цікаво, що у своїй останній декларації Ігор Ковальчук не вказав жодних збережень у готівці. А за минулий рік він отримав 159 тис. грн зарплати та 17,5 тис. грн пенсії.

Правоохоронці продовжують розслідування та після встановлення суми збитків почнуть оголошувати підозри йому та іншим керівникам медзакладів, які були задіяні, у корупційній схемі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа