<

У Львові «швидка допомога» збила маму з дитиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 25.12.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У суботу, 22 грудня, на вулиці Генерала Чупринки у Львові автомобіль «швидкої допомоги», їдучи заднім ходом, збив на тротуарі матір та її дворічну дитину. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків для життя і здоров’я постраждалих.

Про цей інцидент повідомив 24 грудня депутат Львівської міськради і співробітник поліції Ігор Зінкевич у фейсбуці.

Зі слів матері, яку він цитує, бригада лікарів та водій відмовились везти потерпілих у лікарню та заявили, що вони самі винні у цій ДТП. Прізвище постраждалих Зінкевич не повідомляє.

«В суботу ми чекали таксі на тротуарі і від удару ззаду я полeтіла впeрeд, а дитина, коли я оглянулась, була вжe далeко під колeсами машини. Я зупинила машину і кинулась витягувати дитину, витягнувши її, оглянула. Вона була в стрeсовому стані і жахливо плакала. Водій вийшов і сказав, що нас не бачив, що я не доглeділа дитину і сама в усьому винувата», зазначила матір дитини.

На опублікованому Зінкевичем відео з камер спостереження видно, як авто «швидкої допомоги» їде тротуаром заднім ходом, збиває двох людей і лише потім зупиняється. Дитина опиняється під автомобілем між задніми та передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а матір почала витягати дитину з-під машини.

«Підійшов їхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг побачити», – додала жінка.

За її словами, серйозних ушкоджень вона та її донька не отримали – лише садна та шок. Згодом жінка викликала таксі і поїхала до лікарні.

«Сьогодні [24 грудня] ми щe здамо аналізи, УЗД і, думаю, нас додому випишуть», – повідомила постраждала.

Потерпіла також повідомила, що написала заяву у поліцію.

Заступник головного лікаря львівської міської дитячої лікарні Федір Осим підтвердив, що дитину привезли на таксі до лікарні близько 18:00 у суботу. Черговий лікар поставив діагноз – закрита черепно-мозкова травма. Проте наступного дня вранці нейрохірурги не підтвердили його, передає Zaxid.net.

«Нейрохірурги оглянули дитину й не підтвердили цей діагноз, а поставили інший – забій м’яких частин голови. Дитина ще в лікарні, але сьогодні, 24 грудня, її випишуть додому», – сказав Федір Осим.

https://www.facebook.com/ZaxidNet/videos/741219689596466/







один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер