<

У Львівському аеропорту затримали рейси через літак, що викотився за злітну смугу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 6.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Роботу аеропорту Львова у неділю 6 січня порушено у зв’язку з тим, що літак авіакомпанії Turkish Airlines частково викотився за межі злітної смуги. Було оголошено аварійну тривогу.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці аеропорту в Фейсбуці,повідомляє УП.

“6 січня 2019 о 10:23 повітряне судно (ПС) Boeing 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, яке здійснювало рейс за маршрутом Львів-Стамбул, при здійсненні розвороту на ЗПС в районі 8 РД частково викотилось за межі ЗПС із наступною зупинкою ПС”, – йдеться в повідомленні.

Було оголошено аварійну тривогу.

Зазначається, що жоден з 59 пасажирів та 6 членів екіпажу, які перебували на борту літака, в результаті інциденту не постраждав. Повітряне судно також не зазнало значних пошкоджень.

“Було здійснено заходи щодо висадки пасажирів з ПС та доставки пасажирів в термінал “А”, – йдеться в повідомленні.

“На даний час здійснюються заходи щодо евакуації ПС з ЗПС. Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом”, – зазначили в прес-службі аеропорту.

Як видно з табло на офіційному сайті аеропорту, ряд рейсів у неділю затримуються або скасовані.

Пізніше у прес-службі аеропорту повідомили, що літак Turkish Airlines відбуксирували на перон. Проводиться розслідування та з’ясовуються причини інциденту.

“Відповідні підрозділи аеропорту виконують оперативні роботи з очистки злітно-посадкової смуги. Розпочато реєстрацію пасажирів. Рейси будуть виконуватись по мірі готовності повітряних суден до відправлення”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер