<

У Львівській області вибух газу знищив частину житлового будинку: є загиблі, постраждали діти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 28.08.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У ніч на 28 серпня у місті Дрогобич Львівської області на вулиці Грушевського, 101 стався вибух, за попередньою інформацією, побутового газу, обвалилась частина житлового будинку. Загинули 2 особи, ще 7 госпіталізовані.

Смертельний інцидент стався близько 3-ї ночі, – інформує пресслужба ГУНП у Львівській області.

Станом на 09:30. Загинуло 2 особи (мужчина та жінка). Травмовано 7 осіб, з них 1 особа самостійно звернулись в медичний заклад. З під завалів врятовано 6 осіб (з них  4 дитини). Потерпілих  з різними ступенями важкості госпіталізовано в Дрогобицьку міську лікарню, – повідомили рятувальники Львівської області.  

Пошуково-рятувальні роботи щодо пошуку постраждалих та розбирання зруйнованих конструкцій будинку продовжуються. Інформацію щодо кількості постраждалих та загиблих уточнюють.

До проведення пошуково-рятувальних робіт всього залучено 399 чоловік та 39 одиниці техніки, з них від ДСНС 148 чоловік особового складу (у тому числі 1 кінологічний розрахунок) та 20 одиниць техніки.

Довідково: Будинок побудований у 1960 році, 4-ох під’їзний, цегляний 4-ох поверховий житловий на 64 квартири. Розмір будинку 60х15 м, висотою 12 м.

Попередньо стався обвал 2-го під’їзду, в якому знаходились 15 квартир та перукарня: 7 квартир знищено (4-однокімнатні, 3-трьохкімнатні та приміщення перукарні), зазнали пошкоджено 8 квартир (3 – двокімнатні, 5 – трьохкімнатних).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер