<

У Києві відомий блогер подарував дівчинці на вулиці iPhone, а потім відібрав: подробиці скандалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 23.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
715
/ 1 коментар

Відомий київський блогер Олександр Волошин зганьбився, коли подарував дівчинці iPhone 11, а потім його відібрав, запропонувавши натомість 2 000 грн. Блогер стверджує, що дівчинка з мамою були підставними акторам, а в коробці був його власний телефон.

Днями Волошин влаштував “акцію небаченої щедрості”: він пообіцяв подарувати новенький iPhone 11 одному зі своїх шанувальників. Він ходив центром Києва і запитував у людей, чи підписані вони на його TikTok, і першою, хто сказав “так”, виявилася маленька дівчинка, яка гуляла з мамою, – повідомляє ТСН.

Волошин вручив дитині смартфон вартістю 20 тисяч гривень, пообнімався з нею, а після того, як камера вимкнулася, попросив віддати гаджет назад. Мама дівчинки все це зафільмувала. Спершу блогер  просив віддати телефон, мовляв, це реквізит. Пояснював, що це розіграш. Потім запропонував мамі дівчинки 2 тисячі гривень за повернення ґаджета. Зрештою Волошин просто вирвав iPhone у дівчинки з рук.

Після інциденту акаунти Волошина були заблоковані, а сам він припинив виходити на зв’язок.

Користувачі припускають, що блогер просто вирішив хайпонути.

Наступного дня після скандалу, 22-го червня уже сам блогер Олександр Волошин, заявив, що інцидент нібито був постановкою. Він стверджує, що жінка з дитиною на відео, відзнятому в центрі Києва – насправді актори, а його підставив друг, – пише Obozrevatel.

У своєму телеграм-каналі хлопець написав, що не очікував, що жінка з дитиною почнуть “чинити опір”. За словами Волошина, з ідеєю відео про те, як він дарує смартфон на вулиці фоловеру, йому допоміг друг.

За словами хлопця, “актори” знали, що це постановка, і були попереджені про те, що в кінці iPhone треба віддати.

“Мама і дочка – це актори, можете самі уважно подивіться відео і побачите реакцію дівчинки, не було насправді жодного суму чи образи, сліз”, – написав блогер.

Він додав, що акторів на роль маленької шанувальниці та її мами йому знайшов той самий товариш і “твердо наполягав саме на цих кандидатах”.

Коли мама та донька не захотіли віддавати телефон і почав розгоратися конфлікт, Волошин пояснив, що став наполягати саме через те, що “подарував” дитині власний iPhone.

“У коробці був мій особистий телефон з усіма моїми даними про бізнес, моїм контентом, моїми напрацюваннями тощо”, – запевняє він.

Волошин вважає, що його друг “перекупив” акторів і спеціально його підставив.

“Мамочка чудово знає, як можна зачепити і затригерити більшість людей. Просто скажи, що дитина засмучена, її зрадив улюблений блогер (хоча вона бачила мене вперше в принципі), і натисни на жалість”, – написав він.

Але варто зазначити, що на відео, де Волошин забирав телефон у дівчинки, він говорив лише, що це реквізит. Блогер не згадував про те, що це його власний телефон.

Олександр Волошин додав у Telegram, що збирає і готує відповідні матеріали, аби його фоловери дізналися правду.




один коментар
  1. Він, бува, не друг того супер маріо з Локачинського району?
    Дуже вже подібний махінатор-брехун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок