<

У Києві відбулася Міжрегіональна онлайн конференція Асоціації Представниць Правоохоронних Органів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:29 | 13.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
86
/ Коментарі відсутні

Руйнувати стереотипи та створювати рівні права і можливості для жінок та чоловіків. Саме для обговорення цих питань 12-го жовтня на Міжрегіональній онлайн конференції Українська Асоціація Представниць Правоохоронних Органів – УАППО.

“Руйнуй стереотипи пізнаючи себе”, саме під таким гаслом зібрались представники та представниці правоохоронних органів, фахівці у сфері гендерної рівності та міжнародні партнери, – інформує пресслужба патрульної полції Волині.

У конференції взяли участь також патрульні-учасники Асоціації. Серед присутніх на цьому заході були делегати Департаменту та управлінь патрульної поліції на чолі із першим заступником начальника Департаменту патрульної поліції Олексієм Білошицьким.

Цього року конференція відбулась у форматі телемосту, який об’єднав 5 міст України: Київ, Кривий Ріг, Полтаву, Маріуполь та Львів.

З вітальним словом до учасників звернувся міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Зокрема, він зазначив, що зміна ставлення до правоохоронних органів та збільшення рівня довіри до них можлива і відбувається, зокрема через присутність жінок.

“Тому що питання присутності жінки, наприклад, у екіпажі патрульної поліції — це більше на вирішення конфлікту, а не на його загострення. Тому, створення рівних можливостей для жінок і чоловіків у правоохоронних органах є одним з пріоритетних завдань Міністерства внутрішніх справ”, — заявив міністр.

“Асоціація має достатній потенціал для того, щоб стати ключовим гравцем, агентом змін та рушійною силою в питаннях створення гендерного середовища в секторі безпеки. Саме ми з вами — те покоління, якому судилося зруйнувати стереотипи і розпочати нову епоху, вільну від будь-яких упереджень”, — наголосила Голова УАППО, заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко.

Нагадаємо, що у патрульній поліції служать майже 25 відсотків жінок. Робота патрульним поліцейським пов’язана зі стресом. Тож пріоритетом є вибудовування партнерських стосунків, аби кожна жінка відчувала, що працює в команді, а також знала, що кар’єрний зріст можливий завдяки отриманим знанням та заслугам й можливості їх розвивати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця