<

У Києві обстріляли офіс редакції Гордона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 19.01.2022 / Новини / , , /
Перегляди
454
/ коментарі 2

19-го січня на вулиці Щекавицькій в Києві обстріляли редакцію інтернет-видання «ГОРДОН». Принаймні так каже засновник проєкту Дмитро Гордон. Наразі правоохоронці встановлюють свідків інциденту.

Сам журналіст пов’язує обстріл зі своєю політичною діяльністю. Будівля офісу його інтернет-видання розташована на вулиці Щекавицькій. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці отримали інформацію про обстріл близько 17:00.

«Слідчо-оперативна група на місці події зафіксувала наявне пошкодження зовнішнього скла подвійного склопакета. Пошкодження скла було не наскрізним», – йдеться у повідомленні.

Поліція розповіла, що наразі встановлюють очевидців події.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. Слідчі дії тривають.

Як пише Іnformator, Дмитро Гордон розповів у відео, яке опублікував на своєму ютуб-каналі, що стрільця абсолютно точно знайдуть, оскільки по периметру будівлі стоять камери зовнішнього спостереження. Крім того, за словами Гордона, поруч знаходиться гуртожиток СБУ, в якому встановлений пост, який записує все, що відбувається довкола.




коментарів: 2
  1. Там шо, броньований склопакет? Якщо ні – то дірка де? Куля де? Чи з рогатки пульнули (а, ймовірніше, взагалі камінцем кинули) – і то вже треба на весь світ кричати, шо нападають-розстрілюють?

  2. Поки Гордону не всадять кулю в лоб ніколи не повірю що на нього був скоєний замах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа