<

[ОНОВЛЕНО] У Києві й області пролунали вибухи: постраждали десятеро осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 28.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
394
/ 1 коментар

28-го квітня у Києві на правому березі у Шевченківському районі пролунали щонайменше два вибухи. Над столицею було видно стовп диму.

О 18:22 в столиці оголосили повітряну тривогу, яка тривала до 21:17. Людей просили залишатися в укриттях. Про це повідомляє Громадське.

Міський голова Віталій Кличко повідомив про два влучання в Шевченківському районі.

«Два влучання у нас, один об’єкт, один житловий сектор біля об’єкта, поки це вся інформація», — сказала нам у коментарі речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві Світлана Водолага.

За її словами, потерпілі є, але поки невідомо, скільки. Також Водолага уточнила, що влучання було у перші поверхи, а на верхніх є люди. На місце виїхали рятувальники.

Доповнено о 21:45. Кличко підтвердив влучання в нижні поверхи житлового будинку. Наразі госпіталізували трьох постраждалих. Рятувальники й медики працюють на місці, обстежують і будинки поруч, виводять людей.

Оновлено 01:30 У Києві внаслідок ворожого обстрілу частково зруйновано житловий будинок, – повідомляє ДСНС.

Внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 25-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 1 та 2 поверхів. О 21:25 пожежу ліквідовано на загальній площі 100 кв. м. На місці проводяться пошуково-рятувальні роботи.

За попередніми даними, врятовано 5 осіб, постраждали – 10. Інформація уточнюється. До ліквідації наслідків залучались 12 одиниць пожежної техніки та 98 чол. особового складу ДСНС.

росіяни атакували столицю в день візиту генерального секретаря Організації Об’єднаних Націй Антоніу Гутерреша.

«Ще позавчора Антоніу Гутерреш сидів за довгим столом у кремлі, а сьогодні за кілометр від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?» — написав радник голови ОП Михайло Подоляк.

У Київській області також були вибухи, щонайменше два чули жителі Фастова.

«У Київській області було потрапляння по інфраструктурних об’єктах. Наразі там працюють рятувальники», — сказала речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан.

Голова Київської ОВА Олег Павлюк підтвердив, що російські війська завдали ракетний удар по території Фастівської громади. 

Також в цей час 28-го квітня ввечері росіяни здійснили ракетний удар по інфраструктурному об’єкту на Хмельниччині.

Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій у зверненні.

“Відбувся ракетний удар у інфраструктурний об’єкт в одній з територіальних громад Шепетівського району на території Хмельницької області”, – зазначив Гамалій.

Жертв внаслідок влучення ракети немає. Пожежу загасили, наслідки влучення ліквідовуються.




один коментар
  1. Так не тільки Київ бомбили сьогодні, чи він особливий? Казав же мер переселенцям що рано ще повертатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер