<

У Китаї більш ніж половину випадків COVID-19 виявлено у людей, які повернулися з РФ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:13 | 13.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

У Китаї 12-го квітня більш ніж половину нових випадків зараження коронавірусом виявлено у громадян, які повернулися з Росії. 51 випадок зафіксовано в аеропорту Шанхаю у пасажирів з московського рейсу. Ще 21 випадок виявлений в одній з провінцій у китайців, які прибули з Москви через Владивосток. Всього за останню добу в КНР виявлено близько 100 випадків COVID-19.

Агентство Bloomberg відзначає, що у квітні китайські лікарі в провінції на північному сході країни виявили понад сто випадків інфікування у китайських громадян, які прибули з Росії через сухопутний кордон, передає Радіо Свобода.

У Китаї обмежено міжнародне авіасполучення для запобігання подальшому розвитку епідемії. Багато громадян змушені повертатися на батьківщину сушею. На тлі цього Росія може стати одним з нових джерел зараження для жителів КНР, пише Bloomberg.

Поширення коронавірусу нового типу почалося в Китаї в грудні минулого року. Центром епідемії стало місто Ухань – адміністративний центр провінції Хубей. З кінця січня місто перебувало в повній ізоляції.

На сьогодні карантин знято. З початку епідемії в Китаї виявлено понад 82 тисячі заражень коронавірусом нового типу, кількість загиблих перевищила 3300.

США і країни Заходу вважають, що Пекін може приховувати реальні дані про виявлені випадки зараження і загиблих пацієнтів. Китайська влада це відкидає.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер