<

У київському хостелі іноземець зарізав чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:33 | 10.11.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Києві під час побутового конфлікту в хостелі був убитий 31-річний чоловік. У скоєнні цього злочину підозрюють громадянина іншої держави. 

Як повідомили в столичній поліції, вбивство сталося на вулиці Саперно-Слобідській у Голосіївському районі.

“До чергової частини територіального управління поліції надійшло повідомлення про вбивство чоловіка в хостелі. … Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції виявили труп 31-річного чоловіка з ножовим пораненням грудей”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що між загиблим та іноземцем, які проживали в сусідній кімнаті, виник побутовий конфлікт, в розпал якого і було завдано удару ножем в серце. Після цього зловмисник з місця пригоди зник. За попередньою інформацією, обидва чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції оголосили зловмисника в розшук і затримали його в Харківській області, коли він намагався втекти до Росії.

Правоохоронці встановили, що 26-річний іноземець раніше мав проблеми із законом на території своєї держави за пограбування. Як він розповів слідству, загиблий публічно принижував його, що і стало причиною конфлікту.

Розпочато кримінальне провадження, іноземцю загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер