<

У Києві зникла юристка, що домоглася тюремного терміну для водія, який вбив її сестру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 31.12.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Києві зникла юристка Ірина Ноздровська, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП.

Про це повідомив Андрій Хілько, який займається її пошуками, передає Громадське.

На його думку, зникнення пов’язане із тим, що Ноздровська «запроторила до в’язниці на 8 років вбивцю».

Він зазначив, що Ноздровська раніше стикалася з погрозами з боку родичів та друзів винуватця аварії.

Журналіст Володимир Тимофійчук повідомив, що Ірина востаннє виходила на зв’язок у п’ятницю, 29-го грудня, о 17:00. Вона дзвонила матері і говорила, що на Петрівці або Петрівцях, і їде додому на маршрутці. За годину зв’язку з Іриною не було. Її телефон поза зоною доступу, або зайнятий.

27-го грудня захист винуватця ДТП Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області майже добився його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд ухвалив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб. Про це Ноздровська писала у Facebook.

«Як виявилось, вбивці, які мають цирози, гепатити, енцефалопатії та купу інших прєлєстєй, спокійно можуть скористатись Законом «Про амністію», вийти на волю та впевнено продовжувати свою кримінальну кар’єру. Втім, завдяки громадськості, яка довгі роки контролювала цю справу і постійно тримала руку на пульсі, цього таки не сталось!», — зазначила вона.

Аварія сталася 30-го вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, на своїй машині збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану Сапатінскую. Дядько винуватця ДТП на той момент був главою Вишгородського районного суду. Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до 7-ми років позбавлення волі. Ірина Ноздровська особисто вела справу своєї сестри в суді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця