<

Макаревич в Києві виступив на одній сцені з Джамалою. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 9.07.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

8-го липня у Києві стартував один із найбільших фестивалей літа Atlas Weekend.

Як повідомляє depo.ua, у перші години фестивалю на вході створились гігантські черги, через що виступи артистів відклали на дві години.

Гості не зразу зорієнтувалися у фестивальній мапі – пошук потрібної сцени (а на фестивалі їх сім) для багатьох перетворився на квест, тим паче що таблички не завжди вказували вірний напрямок. Втім, за годину столичні меломани почали потроху освоюватись – йшли на музику.

Фінський гурт Apocalyptica зачарував навіть ту частину фестивальної публіки, яка не надто любить метал. Хлопці чарівно посміхались, активно махали хаєрами і лабали драйвову музику на віолончелях.

1P1020445
1P1020461
1P1020463

Грузинська співачка Ніно Катамадзе зі сцени українською зізнавалася публіці в коханні.

“Я виконую не пісні, а танці”, – повторювала Катамадзе, заводячи чергову енергетичну композицію.

Слухачі, вочевидь, почуття грузинки розділяли – подарували їй аж кілька букетів соняшників.

Ближче до вечора, а значить, і виступу хедлайнерів, публіка остаточно розслабилась. В повітря полетіли рожеві кульки, на траві можна було помітити компанії зі справжніми скляними кальянами, а дехто в спальниках вмостився спочивати прямо під сценою.

vZBc958FerQ
1

“Машина Времени” запустила на сцені заставку “В 47 группа ягодка опять”, а виступ гурту став екскурсом в її історію. Сам Андрій Макаревич з’явився перед глядачами в яскравій різнокольоровій сорочці. Про політику не говорив та й взагалі розмовляв мало. Натомість виконав кілька відносно нових пісень і “вдарив” по хітах гурту – разом з артистами публіка виспівувала “Пока огонь горит”, “За тех кто в море”, “Марионетки” і “Новий поворот”.

7mibde8qnyU
1P1020571

До речі, як повідали музиканти на прес-конференції, коли Олександр Кутіков написав музику до “Поворота”, у гурті твір охрестили як “сентиментальне чудовисько”. А Макаревич сказав, що не зможе написати текст на таку ліричну музику. Але пісня таки відбулася.

Саме це “чудовисько” меломани найбільше співали у Києві, навіть коли сам гурт вже залишив сцену.

Хедлайнером дня стала Джамала, яка, згідно з програмою, мала виступати перед Макаревичем. Втім, вочевидь, через затримку порядок виступів змінили.

Виходу Джамали слухачам головної сцени довелося добряче почекати. Коли гурт з’явився на сцені, публіка вже остаточно змерзла, почала підсвістувати і нервувати. Для гостей Main Stage вечірка затягувалась. Останній виконавець сцени мав вийти о 22.20, а вийшов аж на пів на першу.

Втім, невдоволення швидко минуло – Джамала зізналася, що скучила за киянами і завівши мелодійну композицію “Подих”. Для виступу обрала космічний образ – флюорисцентну сукню, ексцентричні ріжки та модерні окуляри. Сил не економила – танцювала на шалених підборах і жваво переміщалася сценою.

1P1020606
1P1020593

На інших сценах виступили “Мельница”, Kozak System (не впустили можливості полаяти російського агресора), С.К.А.Й., “Плач Єремії”, “Антитіла”, Гліб Самойлов & The Matrixx.

lzLN-WIoGlU
khM1cvcdpnU
wNtTG6KS0Yk
H0iI0QlpJe8
EJ3ISrzp8ms
sdf_cIWYoOw
P77vKOMQOhI
OmwkDZLreGc




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер