<

У київському суді прихильники Філарета влаштували погром та бійку: п’ятеро затриманих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 12.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

11го листопада у будівлі суду у Києві на столичному Печерську сталася сутичка між представниками релігійної організації та працівниками суду, поліція затримала п’ятьох осіб.

Під час судового засідання у приміщенні суду на вулиці Московській відбувалася сутичка між представниками релігійної організації та працівниками суду, – як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва,

За попередньою інформацією, група осіб розбила скляні двері в будівлі суду та намагалася потрапити на засідання, у результаті чого сталася сутичка з представниками суду.

Зазначається, що для припинення конфлікту працівники поліції застосували сльозогінний газ. П’ятьох активних учасників події правоохоронці доставили до управління поліції, де встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення.

Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після перевірки буде надана правова оцінка діям учасників інциденту.

Як пише Lb.ua, інцидент стався в будівлі Шостого апеляційного адміністративного суду в Києві. На засідання суду намагалися прорватися прихильники колишнього предстоятеля Київського патріархату Філарета (Денисенка).




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця