<

У Київській області затримали неповнолітнього юнака, якого підозрюють у вбивстві 12-річної дівчинки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:45 | 10.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Поліція затримала неповнолітнього хлопця, який ґрунтовно підозрюється у заподіянні смерті 12-річної дівчинки з міста Яготин.

Поліція проводила заходи щодо розшуку зниклої 12-річної жительки міста Яготин Софії Недобой, яка зникла в ніч на 10-те серпня. Відповідне повідомлення до поліції надійшло від батька о 4-їй годині ранку, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

«Поліцейські одразу розгорнули масштабні пошуки, був піднятий по тривозі особовий склад місцевого відділення поліції. Також у пошуках були задіяні керівництво Головного управління поліції Київщини, ювенальні поліцейські, працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції, кінологи, бійці Національної гвардії України, Відділ аеропідтримки управління моніторингу та аналітичного забезпечення Департаменту патрульної поліції НПУ та громадськість», – йдеться у повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські максимально відновили перебіг подій того вечора, коли зникла дитина, опитали коло родичів, знайомих, однокласників, друзів, усіх тих, з ким вона спілкувалась напередодні.

Працівники поліції встановили неповнолітнього місцевого жителя, який зізнався, де залишив бездиханне тіло зниклої дівчинки. Ним виявився 15-річний місцевий житель, товариш потерпілої. Він наразі затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Тіло дівчинки з синцями на шиї знайшли біля водойми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі,

Працівники поліції встановлюють причини скоєння тяжкого злочину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця