<

У Києві злодії підірвали банкомат, але не змогли вчинити крадіжку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:33 | 14.10.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Вночі 13-го жовтня у Києві невідомі особи підірвали банкомат та намагалися викрасти звідти касети із готівкою. Однак довести злочинний намір до кінця їм не вдалося.  

До столичної поліції від працівників приватної охорони надійшло повідомлення про сигналізацію, яка спрацювала у відділенні банківської установи на вулиці Корольова, – повідомляє сектор комунікації поліції Києва.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи районного управління поліції та столичного главку, експерти вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками та патрульні. Правоохоронці оглянули місце злочину, вилучили та опрацювали відеозаписи із камер спостереження та опитали імовірних свідків.   

Поліцейські встановили, що невідомі особи спочатку пошкодили вхідні двері, проникли до банківського відділення та шляхом підриву банкомату намагались скоїти крадіжку грошей. Внаслідок вибухової хвилі було пошкоджено фасад приміщення та передню частину банкомату. Сейф банківського апарату деформований не був. Після цього зловмисники, яким не вдалося заволодіти грошима, з місця події втекли.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа