<

У Києві здійснили напад на офіс Медведчука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 15.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Радикали заявили про напад на офіс лідера руху “Український вибір” Віктора Медведчука у Києві. 

14-го жовтня члени праворадикальних організацій С14 і “Традиція і порядок” здійснили напад на приміщення, яке вони називають “офісом Медведчука”.Про це повідомив на своїй сторінці в фейсбук керівник С14 Євген Карась, – повідомляє Українська правда

“Якісь невідомі історики з С14 і Традиції і порядку нагадують Медведчуку за Стуса і покривання утримування Путіном українських в’язнів”, – написав він.

Карась виклав відео та повідомив, що до “офісц Медведчука”, що на вулиці Івана Франка в Києві прийшли люди, щоб “мабуть, нагадати йому про Стуса”.

На відео видно молодиків у балаклавах, деякі з написом “С14”, які кидають каміння та фаєри в будівлю. Вони скандують: “Поверни полонених, путінська с…ка”.

На стінах будівлі молодики залишили написи “Слава нації” та “Смерть ворогам”.

https://www.facebook.com/yevgen.karas/videos/2269258153144821/

Організація “Традиція і порядок” також розмістила в фейсбук відео нападу на “офіс Медведчука”.

“Ось такі відео надсилають дорогій редакції. Невідомі активісти атакували офіс кума Путіна – Віктора Медведчука”, – йдеться в повідомленні організації.

За адресою вулиця Івана Франка 18/1 розташований офіс партії СДПУ(о), яку багато років очолював Віктор Медведчук.

Разом з тим, у поліції Києва повідомили, що поліцейські працюють на місці пошкодження будівлі у Шевченківському районі Києва.

“Близько 19:30 у чергову частину надійшло повідомлення, що невідомі в масках б’ють вікна та роблять написи на будівлі на вулиці Івана Франка”, – зазначили в поліції.

Там повідомили, що на момент прибуття правоохоронців порушники втекли.

“Наряди виявили написи на фасаді, пошкоджені вікна та ролети, а також, зі слів охоронців, у приміщення закинули, імовірно, димові шашки”, – йдеться в повідомленні.

“Слідчо-оперативна група проводить огляд. Поліцейські також вивчають записи у мережі Інтернет, на яких зафіксовані події  під вказаною будівлею. Після проведення перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту”, – додали в поліції Києва.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер