<

У Києві вночі чоловік розтрощив пункт в‘їзду на Труханів острів та потрапив на відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 2.08.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У Києві чоловік вночі розтрощив обладнання автоматичної системи пропуску автомобілів на Труханів острів і завдав цим збитків місту на близько 300 тисяч гривень.

Про порушника розповів міський голова столиці Віталій Кличко і опублікував відео події, пише Громадське.

Він розповів, що чоловік пошкодив: стрілу та гідравлічну станцію шлагбауму, світлофор, дві камери, контролер боларда та інші технічні засоби.

Вандала затримала поліція. Кличко обіцяє, що особисто проконтролює, щоб справа дійшла до суду. Також каже, що комунальники взялися відновлювати пропускну систему.

«Ці варвари повинні знати, що доведеться відповідати за подібні дії. Тоді думатимуть, чи варто “самостверджуватися” в такий спосіб», — написав міський голова.

Також він розповів, що систему обмеженого доступу для автівок і контролю швидкості на Трухановому острові вирішили встановити для зручності киян. Так, на острів можуть заїжджати працівники спортивних баз, що розташовані там, спортсмени, які там тренуються, та комунальні служби.

Якщо вони порушують швидкісний режим, це фіксують камери спостереження і авто більше не впускають на острів. Для автомобілів людей, що приїжджають відпочивати, облаштували парковку.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер