<

У Києві в результаті конфлікту між двома компаніями виникла стрілянина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:51 | 16.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

15-го жотня між двома компаніями на вулиці Тростянецькій виник конфлікт, у результаті якого один із правопорушників спричинив двом опонентам поранення, імовірно, з травматичної зброї.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На момент приїзду правоохоронців на місці події перебували лише постраждалі, інших учасників інциденту вже не було.

Поліцейські встановили, що між невстановленими особами виник спочатку словесний конфлікт, а потім розпочалася бійка, у ході якої поранення отримали двоє молодиків – 20-ти та 26-ти років. Потерпілих доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги, від подальшої госпіталізації вони відмовилися.

За їх словами, під час бійки один із чоловіків вихопив предмет, схожий на пістолет, та зробив кілька пострілів. Після цього всі учасники з місця втекли.

Під час огляду правоохоронці вилучили звідти п’ять набоїв до пристрою для відстрілу патронів травматичної дії. Крім того, поліцейські перевірили інформацію про замінування позашляховика, припаркованого поруч. На днищі поліцейські виявили закріплений GPS-навігатор.

Розпочото кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усіх учасників конфлікту, а також причини та обставини даного кримінального правопорушення. Крім того, вони вивчають записи із камер відеоспостереження та спілкуються зі свідками  для об’єктивного розслідування цієї події.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця