<

У Києві сталися сутички між правоохоронцями та активістами, які вимагали покарати причетних до розкрадання «Укроборонпрому»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:08 | 9.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 7

У Києві біля будівлі адміністрації президента України сталися сутички між представниками праворадикальної організації «Національний корпус» та правоохоронцями.

Учасники мітингу вимагали взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в «Укроборонпромі» – Ігоря та Олега Гладковських, – пише Радіо Свобода.

Пізніше праворадикали заявили про намір поїхати до Черкас, де перебуває з робочим візитом президент Петро Порошенко.

“У результаті сутички біля Адміністрації Президента України постраждало двоє поліцейських і нацгвардієць. Одного правоохоронця з хімічним опіком очей госпіталізували, іншим надано медичну допомогу на місці”, – повідомила нацполіція Києва.

Слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У поліції повідомили, що біля Адміністрації Президента України учасники колони намагалися клеїти наліпки на шоломи поліцейських, застосували піротехніку та спробували прорвати кордон правоохоронців. Активістів закликали не порушувати порядок, працювали співробітники поліції діалогу. 




коментарів: 7
    • а, ну да, для своїх – революційна доцільність, для всіх інших – закон ! Не, Вадік, закон повинен бути один для всіх ! Чи не бути…але теж для всіх !

  1. Вадік, якшо в тебе не вистачає розуму подивитись, шо дозволяють писати в рос.інтернеті про путіна і не попадають в лефортово, то не думай, шо всі такі дурні як ти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер