<

У Києві позашляховик BMW X6 розтрощив п’ять автомобілів, один із них спалахнув

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:52 | 28.03.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
У четвер 28 березня водій BMW, за попередніми даними, на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався в інші автомобілі.

У Києві на проспекті Валерія Лобановського в четвер, 28 березня, сталася аварія за участю автомобілів Lada Kalina, Chevrolet Lacetti, BMW X6, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewoo Nexia. Про це пише Корреспондент, посилаючись на Информатор.

Аварія сталася близько 1:40.

https://youtu.be/bWdQq0ucGrM

За попередніми даними, водій автомобіля BMW X6 з декількома пасажирами на великій швидкості рухався проспектом Валерія Лобановського в бік Деміївської площі. Біля нічного клубу позашляховик вилетів на зустрічну смугу, де зачепив Chevrolet Lacetti служби таксі Uber, в якому, крім водія, перебувала сімейна пара. Після зіткнення з Chevrolet BMW занесло, і він врізався в Lada Kalina, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewoo Nexia. Удар був таким сильним, що Daewoo загорівся.

На гасіння пожежі прибули рятувальники ДСНС. Після зіткнення, водій і пасажири BMW вийшли з машини і втекли з місця події.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/411994449564569/
Увага! Відео містить ненорммативну лексику

У результаті аварії травми різного ступеня тяжкості отримала жінка-пасажир Chevrolet Lacetti і хлопець з Daewoo Nexia. Їх госпіталізували.

Усі шість автомобілів, крім Mitsubishi Lancer, отримали серйозні пошкодження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця