<

У Києві посилили заходи безпеки на вулицях, в Одесі та Харкові перевіряють інформацію щодо мінування об’єктів інфраструктури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 21.07.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
71
/ Коментарі відсутні

До забезпечення публічної безпеки та громадського порядку в Києві задіяні додаткові наряди поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.

Під посиленим наглядом перебуватимуть не лише вулиці Києва, але й місця масового скупчення громадян, ринки, транспортні розв’язки, станції метрополітену тощо, – інформує пресслужба відомства. 

Правоохоронці перевіряють інформацію про замінування ряду об’єктів соціальної інфраструктури на території Одеси. Повідомлення до поліції про закладення вибухівки надійшло 21-го липня о 14:47.

На місце події направлені працівники вибухотехнічного управління та ДСНС, кінологи, слідчо-оперативні групи відділів поліції, кінологи та патрульні.

У Харкові теж перевіряють інформацію про мінування різних об’єктів інфраструктури. За адресами виїхали слідчо-оперативні групи та фахівці вибухотехнічного управління.

Повідомлення про закладення вибухівки в медичних закладах,  гіпермаркетах, торгових центрах, банках Харкова, готелях, поштових відділеннях, будівлях залізничного та автовокзалів надійшло на електронну пошту поліції 21-го липня близько 15:00.

На даний час проводиться огляд приміщень та прилеглої території. 

У разі виявлення вибухонебезпечного чи підозрілого предмета слід терміново повідомити про знахідку правоохоронцям та надати максимально детальну інформацію. Категорично заборонено торкатися невстановлених предметів, розглядати чи самостійно їх розгортати. При цьому слід зберігати спокій та рівновагу, не провокувати паніку. 

Читайте також: https://bug.org.ua/news/onovlyuyet-sya-strilianyna-u-luts-ku-v-avtobusi-zabarykaduvavsia-cholovik-zi-zbroieiu-ie-zaruchnyky-teatral-nyy-maydan-perekryly-447786/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер