<

У Києві побили та пограбували Дзідзьо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 7.09.2020 / Новини / /
Перегляди
612
/ коментарів 5

Уночі в неділю 6-го вересня у Києві невідомі напали на популярного співака Михайла Хому, відомого за сценічним псевдо DZIDZIO.

Інцидент трапився неподалік офісу артиста на вул. Стрілецькій у центрі Києва, пише Zaxid.net.

Відомо, що нападники розпилили артистові в обличчя сльозогінний газ та обікрали.

У поліції Києва розповіли, що подія трапилася вночі 6-го вересня на вулиці Стрілецькій у Шевченківському районі Києва. Нападники відібрали у виконавця деякі особисті речі, зокрема, мобільний телефон. Також співаку завдали тілесні ушкодження, які попередньо в поліції кваліфікують як легкі.

Усі деталі інциденту встановлюють правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст 185 (крадіжка) ККУ.

У поліції Києва розповіли, що подія трапилася вночі 6 вересня на вул. Стрілецькій у Шевченківському районі Києва. Нападники відібрали у виконавця деякі особисті речі, зокрема, мобільний телефон. Також співаку завдали тілесні ушкодження, які попередньо в поліції кваліфікують як легкі.

Усі деталі інциденту встановлюють правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст 185 (крадіжка) ККУ.

За даними YouControl, на вул. Стрілецькій у Києві зареєстрована компанія «Дзідзьофільм», яка займається виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

У пресслужбі співака наразі утримуються від будь-яких коментарів з приводу нападу.

«Ми не можемо давати жодних коментарів чи подробиць в інтересах слідства», – повідомили в піар-службі Михайла Хоми.




коментарів: 5
  1. Відкрите викрадення чужого майна, що поєднане з насильством це 185 ч.1.ККУ…- крадіжка…. Вибачте, але це смішно….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер