<

У Києві горів 3-поверховий житловий будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 25.12.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

У ніч на 25 грудня у столиці загорілося горище 3-поверхового будинку. На місце події виїжджало 11 одиниць техніки та близько 50 чоловік особового складу. Загиблих та травмованих немає.

Про подію повідомляє Київське управління ДСНС України.

25 грудня о 23:35 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Промисловій, що в Дарницькому районі столиці. На місце події негайно прибули рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

“Як з’ясувалось, у 3-поверховому житловому будинку горить горище на площі 60 кв. м з подальшим розповсюдженням вогню на всю площу горища. О 01:32 пожежу на площі 150 кв. м локалізовано, а о 01:54 – ліквідовано”, – повідомляють рятувальники.

Складність пожежі полягала у тому, що будинок знаходиться на безводній ділянці, у зв’язку з чим вогнеборцям довелось підвозити воду для ліквідації займання.

На місце події виїжджало 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 50 чоловік особового складу. Загиблих та травмованих немає. Причину виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи.




коментарів: 6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер