<

У Києві фура вилетіла за огорожу і впала з мосту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 17.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У середу, 17-го липня, в Голосіївському районі Києва багатотонна вантажівка Volvo звалилася з моста.

Фура з невідомих причин втратила керування, а після впала вниз і перекинулася. З бака почало активно виливатися пальне. До місця попрямували кілька патрульних екіпажів і пожежники, повідомляє УНІАН з посиланням на Інформатор.

За попередніми даними, вантажівка їхала з боку Одеського напрямку по Окружній. Близько 2:00 в районі Одеської площі, заїжджаючи на міст транспортної розв’язки, його різко почало нести вправо. На своєму шляху багатотонна машина знесла два стовпи і, не помітивши відбійник, вилетіла з мосту, впавши на правий бік.

До місця аварії одразу попрямували патрульні, щоб допомогти водієві. Тягач пошкодив лінії електропередач, які впали на зустрічну фуру, а водій автомобіля Toyota не встиг зреагувати і напоровся дном легковика на елементи пошкоджених стовпів.

За попередньою інформацією, водій не отримав серйозних травм і від госпіталізації відмовився. Можливо, причиною ДТП стало те, що водій заснув, оскільки слідів гальмівного шляху патрульні не виявили.

Деталі встановлює слідчо-оперативна група. На місці працювало 5 патрульних екіпажів, одна одиниця рятувальної техніки та аварійна служба контактної мережі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа