<

У Києві чоловік кинув «коктейль Молотова» у вітрину магазину Roshen

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 18.03.2019 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

18-го березня у Києві чоловік кинув коктейль Молотова у вітрину магазину Roshen.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У ході відпрацювання території працівники карного розшуку викрили та затримали 53-річного мешканця столиці. Його доставили в управління поліції для надання пояснень.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

«Щодо особи затриманого за підозрою у вчиненні цього правопорушення: встановлено, що він – активний учасник численних вуличних акцій, які відбуваються у місті Києві, і є членом радикальної екстреміської організації, керівник якої затриманий СБУ і знаходиться в СІЗО.  Метою цієї оргізанізації була дестабілізація ситуації у столиці та зрив виборів. Зараз із ним проводять першочергові слідчі дії. Також є підстави вважати, що він  причетний до нічного підпалу магазину на Оболоні. Збирається доказова база», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Розпочато кримінальні провадження за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу та за фактом хуліганства. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.В




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок