<

У курортній Затоці на міні підірвалися люди: двоє загиблих та один поранений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:34 | 15.08.2022 / Новини / /
Перегляди
229
/ 1 коментар

Курортний сезон на Чорному морі – дуже небезпечний. Надійшло чергове попередження про вибух на пляжі. Є загиблі та поранений.

14-го серпня у курортній Затоці Білгород-Дністровського району Одеської області на пляжі пролунав потужний вибух. Загинули дві людини, ще одна – поранена. Про це повідомив речник штабу Одеської ОВА Сергій Братчук, пише ТСН.

Як повідомили в оперативному командуванні Південь, за попередніми даними, група чоловіків, ігноруючи проголошені обмеження щодо відвідування узбережжя та купання в прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок з купанням на одному з пляжів.

“Одещина, Білгород-Дністровський район, Затока. Пляж. Попередньо підрив людей на мінно-вибуховому пристрої. Більш детальну та уточнену інформацію буде надано пізніше. Двоє загиблих, один поранений”, – повідомив Братчук.

Під час плавання від підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє загинули на місці, один отримав поранення. На місці події працюють фахівці швидкої допомоги, вибухотехніки, слідчо-оперативна група.

Через війну курортний сезон цього року не відкривали ні на Азовському, ні на Чорному морях. Чорне море заміноване і міни періодично прибиває хвилями до берега. Людям радять не купатися на пляжах через небезпеку, проте ті не слухають і лізуть у воду – вже є кілька загиблих у різних населених пунктах на чорноморському узбережжі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа