<

У Кривому Розі військові пройшлися парадом з радянськими прапорами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 23.02.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Військовослужбовці Національної гвардії взяли участь у параді в Кривому Розі. Під час маршу вони використовували заборонену в Україні радянську символіку.

Про це повідомляє «Кореспондент».

Військовослужбовці Національної гвардії вчора, 22 лютого, в Кривому Розі взяли участь в урочистих заходах з нагоди 74-ї річниці визволення міста від німецьких загарбників.

Як зазначається, учасники параду використовували радянську символіку.

«За цим фактом командувачем Національної гвардії України генерал-полковником Юрієм Аллеровим призначено службове розслідування», – прокоментували інцидент у Міністерстві внутрішніх справ України.




коментарів: 5
  1. Под этими знамёнами освобождали город ,вот с ними и прошлись . Те кто ходил под красно черными знамёнами ходили в полицаях

  2. То давайте ще й пам”ятник воїну визволителю знесемо (на відео з 5 секунди), він же в Радянській армії служив!!!! Я теж ярий противник всього радянського, але з пісні слів не викинеш – це знамена, з яких цю символіку нема сенсу знімати. Будьмо мудрішими за наших папараців і керманичів. Пам”ятаймо всіх героїв України! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

    • ” Я теж ярий противник всього радянського,”…але це не заважае мені жити в квартирі, яку мої батьки отримали від клятих советів, і користуватися трубою і аес, які ці кляті побудували… ну а шо робити, якщо самі сдібні побудувати тільки “велику аграрну державу”, та й то не факт… Героям слава !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа