<

У Кривому Розі 440 шахтарів протестували під землею через зарплату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 11.05.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 2

На Криворізькому залізорудному комбінаті 440 шахтарів припинили протест під землею і піднялися на поверхню, щоб продовжити переговори з керівництвом щодо підвищення заробітної плати.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець у Facebook.

“Керівництво Криворізького залізорудного комбінату в Україні погодилося підвищити зарплати гірникам на 50 відсотків. За даними членської організації IndustriALL Незалежної профспілки гірників України, 440 шахтарів припинили протест під землею і піднялися на поверхню, щоб продовжити переговори”, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук у четвер вранці з посиланням на інформацію Глобальної спілки IndustriALL.

Як повідомлялося, на шахтах “Ювілейна” і “Фрунзе” в Кривому Розі Дніпропетровської області проходила підземна акція протесту гірників з вимогою підвищення зарплати.ям на інформацію Глобальної спілки IndustriALL.

Як повідомлялося, на шахтах “Ювілейна” і “Фрунзе” в Кривому Розі Дніпропетровської області проходила підземна акція протесту гірників з вимогою підвищення зарплати.

“На шахтах в Кривому Розі дружини разом з дітьми протестуючих гірників та іншими родичами та близькими перекрили під’їзні колії до підприємств та шахт та зупинили цим відвантаження продукції. На підприємствах Арселор МітталСтіл почалися масові акції протесту, зранку там вже більш як 300 учасників протесту!

Гірники знаходяться під землею півтори доби без їжі на води. Голва МО НГПУ м. Кривий Ріг Юрій Самойлов намагаєтсья зробити все щоб доставити продукти харчування до протестуючих гірників.”, – додав Волинець.




коментарів: 2
  1. А яка у них зарплата?Тут вже одним була мала зарплата і язик ущемлялі,так вони зараз за банку кильки таке тим язиком змушені робити…мама не гарюй.Проводити страйки під землею заборонено.Вилазьте з нор попрошайки./

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа