<

У Криму лунають вибухи в районі Джанкоя: горить сховище боєприпасів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 16.08.2022 / Новини / , , /
Перегляди
496
/ 1 коментар

У Джанкойському районі окупованого росією Криму вранці 16-го серпня чути вибухи і видно вогонь, є інформація про детонацію на складі боєприпасів у селищі Майське.

Очевидці повідомляють про вибухи у Джанкойському районі Криму. Місцеві мешканці чули гучні хлопки. Із різних точок видно чорний дим, пише УП.

За попередньою інформацією, вибух стався в районі села Майське поблизу Джанкоя. Місцеві жителі публікують відео пожежі на території трансформаторної підстанції.

Один із лідерів Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров написав, що з тимчасово окупованого Криму повідомляють про “влучне попадання по військовій частині орків у селищі Qalay (нині Азовське) Джанкойського району”, але о 07:41 оновив пост, що “влучили у сховище боєприпасів, звуки від вибухів далеко прокочуються степом”.

“Крыминформ” уточнив: “За попередньою інформацією, у Джанкойському районі сьогодні вранці сталося одразу дві НП: пожежа на трансформаторній підстанції в Джанкої та детонація на складі боєприпасів у селищі Майське. Джерела Кримінформу в екстрених службах цю інформацію підтверджують”.

Так званий “голова Криму” Сергій Аксьонов виїхав у село Майське. За словами Чубарова, село Майське знаходиться на відстані 1 кілометр від селища Qalay/Азовське.

Нагадаємо: На військовому аеродромі в Криму відбулася серія вибухів – ЗМІ




один коментар
  1. Пацики, спрацюйте так, шоб аксьонову голова закрутилась виїжджати на кожну з подій.
    Молодці, пацики і дівчулі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер