<

У крові українця, якого вбили польські поліцейські, не знайшли наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 27.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
498
/ Коментарі відсутні

Експертиза не виявила слідів наркотичних речовин у крові загиблого після затримання поліцією у Вроцлаві українця Дмитра Никифоренка.

Про це повідомляє Главком з посиланням на польське видання Gazeta Wyborcza.

Як зазначають, попри попередні твердження поліцейських та працівників витверезника у Вроцлаві про неадекватність поведінки 25-річного хлопця, результати експертизи виключили наявність у крові українця слідів наркотиків.

Результати токсикологічної експертизи не підтвердили вживання Никифоренком наркотичних речовин. Водночас офіційна інформація про це має з’явитися на наступному тижні після опрацювання остаточного рапорту про причини смерті українця.

Польський часопис також повідомив, що з невідомих наразі причин наприкінці минулого тижня справу загибелі українця рішенням Національної прокуратури Польщі перенесено з Окружної прокуратури міста Свідниця до регіональної прокуратури у Щеціні (північний захід РП).

Адвокат сім’ї Никифоренка Кшиштоф Буднік у коментарі виданню висловив здивування цим рішенням, зазначаючи, що у захисту не було застережень до дій Окружної прокуратури у Свідниці у справі Никифоренка.

Нагадаємо, у Польщі від жорстокого побиття поліцією помер 25-річний українець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок