<

У Кропивницькому вибухнула заправка, є постраждалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 28.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У середмісті Кропивницького близько 20:00 сталося чотири вибухи на газовій автозаправці , які чули в кількох районах міста. Відомо про трьох постраждалих.

Про це Українській правді розповів речник Національної поліції Ярослав Тракало.

“За попередньою інформацією, близько 20-ї години в одному з мікрорайонів по вулиці Київський на газовій заправці пролунало кілька вибухів. На даний момент поліція очепила район”, – повідомив Тракало.

За даними правоохоронців пожежа перекинулася на паркувальний майданчик поруч із заправкою: загорілися 5 вантажних і 10 легкових автомобілів.

Станом на 20:55 пожежу локалізовано, проте ще горіли п’ять вантажних автомобілів (автоцистерни заправники газом), десять легкових автомобілів та покрівля поруч розташованої двохповерхової будівлі (розміром 40х12 м) на площі 200 м кв.

До гасіння залучено 35 чол. о/с та 9 од. техніки ДСНС.

За словими прес-служби ДСНС України о 22:45 пожежу у м. Кропивницький по вул. Київській на території автостоянки ліквідовано.

Вогнем знищено чотири автоцистерни для скрапленого газу, шість вантажних та вісім легкових автомобілів. Пошкоджено вісім легкових та два вантажних автомобіля, покрівлю неексплуатованої будівлі на площі 200 кв. м.

За словами Тракала, наразі встановлюється причина займання, поліція перевіряє всі версії в тому числі – порушення правил безпеки.

“Станом на зараз є інформація про трьох постраждалих: двох співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та одного цивільного – водія газовоза. Останній – у тяжкому стані в реанімації”, – повідомив також речник Нацполіції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер