<

У Ковелі затримали чоловіка, який до смерті побив товариша по чарці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 12.03.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Ковелі поліцейські встановили особу 43-річного зловмисника, який у неділю ввечері 10 березня до смерті побив свого товариша. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Про це повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.

11 березня до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що за місцем проживання вона виявила тіло чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили особу 43-річного зловмисника, причетного до скоєння злочину.

Поліцейські з’ясували, що подія трапилась напередодні,  у квартирі заявниці. Під час  спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка внаслідок якої 43-річний зловмисник спричинив тілесні ушкодження потерпілому,  котрі призвели до смерті 58-річного чоловіка. До слова, обидва були без постійного місця проживання.

Кривдника затримали в порядку статті 208 КПК України, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік раніше вже мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до десяти років. Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер