<

У Ковелі засудили чоловіка, який замінував сцену під час концерту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 13.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ковельський міськрайонний суд оголосив вирок у справі про неправдиве повідомлення щодо замінування.

Про це пише Район.Рожище.

Згідно з обвинувальним актом, 25 лютого 2019 року о 19 годині 20 хвилин 38-річний ковельчанин Юрій Євтушик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у Ковелі поблизу центральної районної аптеки № 12, зі свого мобільного телефону здійснив екстрений виклик на спеціальну телефонну лінію «102» та повідомив черговому диспетчеру Головного управління Національної поліції у Волинській області неправдиву інформацію про те, що заміновано сцену на центральній площі міста, де відбувався концерт на підтримку одного з кандидатів в Президенти.

Внаслідок злочинних дій у зв’язку з вищевказаним повідомленням правоохоронними органами було проведено евакуацію осіб, які знаходились на території площі поблизу сцени, місце події оточили. До проведення робіт по «розмінуванню» залучили підрозділ вибухотехнічної служби Національної поліції та працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили псевдомінера про підозру у вчиненні інкримінованого злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Ковельський міськрайонний суд призначив Юрію Євтушику покарання у виді двох років позбавлення волі з відстрочкою на один рік, повернувши йому телефон, з якого він зробив неправдиве повідомлення про замінування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер