<

У Ковелі зачинили церкву, в якій виявили коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 13.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Храм, у місті Ковелі, де зафіксували 18 недужих на коронавірус нині зачинений. Богослужіння відмінили. Про це Суспільному телефоном розповів прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ Володимир Мацур.

Про це повідомляє Суспільне.

Коронавірусну інфекцію виявили у настоятеля та 17-ти прихожан церкви Архистратига Михаїла у Ковелі.

Завідувачка відділу епіднягляду і профілактики інфекційних захворювань обласного лабораторного центру Ірина Єнжиєвська розповіла: “Один випадок закінчився летально. Померла жінка, яка прибирала у цій церкві.”

Зі слів прес-секретаря Володимир-Волинської єпархії Володимира Мацура настоятеля тестували на COVID-19 двічі. З його слів священник здоровий.

“Храм знаходиться у місті Ковелі. Храм святого Архистратига Божого Михаїла. До сьогоднішнього дня богослужіння у даному храмі не проводилося. Священик повторно зробив аналіз на COVID і на сьогодні він перебуває вдома на самоілоляції. Тест показав негативний. Дезинфекцію у храмі проводили і проводять у храмах міста Ковеля”, – заявив прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ Володимир Мацур.

Ірина Єнжиєвська розповіла, загалом у Ковельському районі, станом на 12 травня зареєстровано 84 випадки хвороби, в тому числі 81 у місті Ковелі.

Нагадаємо, у Ковелі померла 78-річна жінка, яка хворіла на коронавірус.

У селі Маневиччини – спалах COVID-19 серед прихожан протестантської церкви.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця