<

У Ковелі з магазину викрали 26 шуб вартістю понад мільйон гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 28.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Магазин знаходився в ТЦ “BRISTOL” у Ковелі. Внаслідок крадіжки потерпілій підприємиці завдано збитків на 1,2 мільйона гривень.

Про це йдеться в ухвалах Ковельського міськрайонного суду від 23 січня, який розглянув клопотання слідчого відділу поліції, повідомляє Район.Ковель.

За даними слідства, в період часу з 17 години 17 січня 2019 року по 7 годину наступного дня три невстановлені особи шляхом пошкодження вхідних дверей в торговий центр «BRISTOL», що у Ковелі на вулиці Брестській, проникли в середину, де зламали рулет в бутик на першому поверсі та викрали звідти 26 норкових шуб, чим завдали потерпілій підприємиці майнової шкоди в особливо великих розмірах на суму 1 200 000 гривень.

Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 1201903011000121 і розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.5 ст.185 КК України.

В ході розслідування, зокрема при перевірці відео з камер спостереження торгового центру «BRISTOL», було встановлено, що до вчинення злочину можуть бути причетні двоє громадян, які тут працювали, однак на даний час звільнились, та їхній спільний знайомий. Крім цього із наявного відео з’ясовано, що перед скоєнням крадіжки ці особи перебували в приміщенні торгового центру, зокрема біля бутика із шубами, обстежували його та оглядали розташування камер відео нагляду та наявність сигналізації.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк ухвалив призначити відповідні експертизи, до проведення яких залучити експертів Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця