<

У Ковелі відремонтували автомобіль для 14 ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:14 | 12.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ТОВ “ВО “Ковельсільмаш” відремонтували автомобіль для 14-ї окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Оновлений автомобіль ГАЗ-66 сьогодні передали  у розпорядження 14-ї окремої механізованої бригади. Транспортний засіб відремонтували працівники ТОВ “ВО “Ковельсільмаш”.

Заступник командира мотопіхотного батальйону 14-ї ОМБр Петро Горкуша розповів, що техніку вони часто відновлюють у пункті постійної дислокації, але часто з цим  допомагають волонтери. Так і вийшло цього разу.

Перший заступник міського голови Михайло Гетьман, який теж був присутній під час урочистого моменту, висловив вдячність колективу та його керівнику Миколі Заікіну за постійну підтримку і допомогу, яку вони надають нашим військовим. У ковельського підприємства є уже чималий досвід у цьому питанні.

З 2014-го року для  армійців вони відремонтували та обладнали майже 20 автомобілів. Петро Горкуша передав велике спасибі усім, хто долучився до хорошої справи, та вручив Подяки від командира 14-ї окремої механізованої бригади полковника Сергія Войченка.

Грамотою відзначено громаду міста Ковеля. У ній йдеться: “Кожен вносить свою часточку у спільну справу — справу захисту Вітчизни, керуючись принципом, коли ми єдині — ми непереможні”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа