<

У Ковелі порушник правил дорожнього руху нецензурно вилаявся на патрульних зі Сходу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 21.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 7

У Ковелі патрульні зупинили водія, бо той не увімкнув покажчик повороту. Вирішити конфлікт мирно і без лайки не вдалось.

Водій не увімкнув покажчик повороту, його зупинили патрульні та винесли постанову, – про це повідомляє патрульна поліція Волині на фейсбуці.

І якщо спочатку чоловік визнавав своє порушення, то потім став конфліктувати з полісменами та ображати їх.

Тим часом, до правоохоронців підійшло 2 невідомих осіб, які почали кричати, виражались нецензурними словами, провокували ще більший конфлікт.

«Ти моїми податками кормишся!» «Що хочу, те буду робити!» – такі фрази чули патрульні зі Сходу України, які нині несуть службу в Ковелі.

Полісмени роз’яснили порушення правил дорожнього руху, однак їх мало слухали, а більше доводили свою «правоту».

Один з «групи підтримки» навіть зателефонував на службу 102 та поскаржився на дії охоронців порядку.

Зокрема, збрехав, що водія «тримають годину», що не показують номер жетона, а також десятки разів уточняв у диспетчерів, чи правомірно винесено постанову.

Здавалося б, дрібне порушення, до того ж, постанову можна оскаржити в суді, однак агресивні ковельчани перетворили все на скандал.

Згодом, конфлікт вичерпався, і всі пішли та поїхали своєю дорогою.

Так сталось цього разу, але здебільшого схожі інциденти переростають у серйозні порушення, часто з нанесенням тілесних ушкоджень, після чого порушників чекає ще й кримінальна відповідальність. І такі інциденти були в Ковелі вже кілька разів.




коментарів: 7
  1. Почнем з того, що всі держслужбовці повині розмовляти українською мовою…

    • підтримую. А якщо не розмовляють то ” моя твоя не понимайт” аля Ніцой ! треба з них вимагати компенсацію за “моральні збитки” хе-хе

  2. Ненормальні поліщуки вчіть ПДР,бо неввімкнення покажчика повороту це грубе порушення .Поліцейскі, вас дебілів правильно зупинили ,шкода що за лайку по мордяці дубінкою не “привітали” ,а стояло би .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця