<

У Ковелі на «зебрі» автомобіль збив 6-річного хлопчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 22.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

21 жовтня, по вулиці Шевченка у Ковелі автомобіль Opel Movano збив малолітнього хлопця, який з мамою та двома братиками переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Дитину госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19 години, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

За кермом автомобіля перебував 36-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 6-річного хлопця, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу разом із матір’ю з немовлям та 8-річним братом. Усі жителі Ковеля.

Внаслідок ДТП хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію Ковельського міськрайонного медичного об’єднання.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., до двох років виправних робіт, арешту строком до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер