<

У Ковелі безробітні будуть допомагати прибирати сніг з доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 17.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Громадян, які перебувають на обліку в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості, залучатимуть до ліквідації снігових заметів.

Фінансування здійснюватимуть за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування, – пише КовельPost.

Безробітні виконуватимуть роботи з ліквідації снігових заметів на території міста, зупинках громадського транспорту, їх залучатимуть і до інших робіт з благоустрою. 

Зокрема, у переліку є підсобні роботи з впорядкування придорожніх смуг та утримання доріг, допомога на будівництві або ремонтах об’єктів соціальної сфери. 

Займатимуться вони й заготівлею альтернативних видів палива для одиноких, малозабезпечених, пристарілих громадян, сімей призваних, поранених та загиблих бійців АТО.

Крім того, безробітні можуть бути залучені й до інформування населення про порядок отримання житлових субсидій, надання послуг із супроводу, догляду, обслуговування, соціально-медичного патронажу одиноких літніх громадян та людей з інвалідністю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа