<

У Ковельському районі авто злетіло в кювет і в’їхало в дерево: водій загинув

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 12.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

11-го лютого, на автодорозі неподалік села Колодяжне Ковельського району автомобіль «Peugot Boxer» з’їхав у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій транспортного засобу помер на місці події.  

Про це інформує поліція Волині.

ДТП сталася по 12-ій годині. За кермом транспортного засобу перебував 67-річний житель Ковеля. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням з’їхав у кювет та врізався у придорожнє дерево. Унаслідок автопригоди водій загинув на місці події. Пасажир легковика, 61-річний житель Ковеля, не госпіталізувався.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

По 14-ій годині, на автодорозі, неподалік села Соловичі Турійського району зіткнулися автомобілі “Volkswagen LT” під керуванням 43-річного жителя Ковеля та “Iveco”, за кермом якого перебував 30-річний житель Ратнівського району.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримала 41-річна пасажирка “Volkswagen LT”. Її госпіталізували у реанімацію Ковельського територіально медичного об’єднання. 

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця