<

У Ківерцівському та Камінь-Каширському районі затримали збувачів наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 1.07.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Співробітники Ківерцівського та Камінь-Каширського відділів поліції затримали 30-річного та 34-річного волинян, котрі займалися незаконним збутом на території області наркотичних і психотропних речовин. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Поліцейські під час проведення оперативної закупки виявили в 30-річного жителя Ківерцівського району 5 г порошкоподібної речовини зовні схожої на амфетамін. Окрім того, у зловмисника поліцейські вилучили 14 пакетів вагою 14 г із порошкоподібною речовиною. У місті Камінь-Каширський час санкціонованого обшуку за місцем проживання 34-річного жителя райцентру правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб метадон, а також канабіс, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєні кримінальних правопорушень за ознаками злочинів, передбачених за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання на строк від шести до десяти років позбавлення волі.

Суд підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та тримання під вартою на термін 60 діб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер