<

У Ківерцівському районі розшукали зниклу неповнолітню: дівчину з сестрою вилучили у матері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 23.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

23-го травня близько 12:00 години до поліції звернулася 44-річна жителька села Горянівка Ківерцівського району та повідомила про зникнення 16-річної доньки. Дівчину відшукали, але через неналежні умови проживання її та молодшу сестру відправили до спецзакладів.

Правоохоронці розподілили  сили і засоби на пошуки дитини. Поліцейські розшукували дівчину у межах населеного пункту за місцем проживання, а також у навколишніх селах. Перевірили усіх знайомих юнки та місця можливого її перебування, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Через декілька годин пошуків дільничний офіцер поліції спільно із працівником ювенальної превенції Ківерцівського відділу поліції знайшли зниклу дівчину у селі Носовичі Ківерцівського району, що майже за 10 км від місця її проживання. Дівчина каталась на велосипеді. Протиправних дій проти зниклої не скоєно.  

Як розповіла очільниця сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Волинській області Інна Остапович, сім’я дитини неблагополучна, умови проживання теж жахливі. Окрім цієї дитини в сім’ї виховують ще одну малолітню доньку.

Враховуючи і умови проживання, і неналежний догляд за дітьми поліцейські із службою у справах дітей  прийняли рішення  про  вилучення дітей із неблагополучного середовища та влаштування їх до спеціальних закладів. Старшу доньку – у Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської ОДА,  а меншу –  у дитячий будинок «Затишок», що в селі Дерно. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер