<

У Ківерцях п’яний велосипедист потрапив під колеса автомобіля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 21.05.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

20 травня близько 11 години у Ківерцях автомобіль «Hundai Tucson» зіткнувся з велосипедистом. За кермом легковика перебувала 19-річна місцева жителька. 40-річний велосипедист, ймовірно, був п’яний.

Поліцейські попередньо встановили, що велосипедист, 40-річний житель райцентру, перебував у стані алкогольного сп’яніння, – повідомляє сектор комунікації волинської поліції. 

Його госпіталізували у травматологію центральної районної лікарні.

За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.




коментарів: 3
  1. то швидше не водійка збила п’яного велосипедиста, а п’яний велосипедист влетів під автомобіль

  2. велосипедисти окрема тема, для них правила не писані, поліція їх взагалі не чипає бо з нього нічого не візьмеш… але якщо водій увечері наїде на такого “вершника без голови” учасника дорожнього руху (50% рухаються без світлових позначень) то тут таки знову винні всі окрім нього

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер