<

У Харківській області водій збив жінку, спалив і закопав її тіло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 15.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

12-го квітня у Харківській області водій на смерть збив жінку, вивіз тіло в Донецьку область, спалив і закопав.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Місцевий житель Харкова повідомив поліцію про те, що його 59-річна дружина вдень на кілька хвилин вийшла з двору на вулицю і зникла.

На наступний день, 13 квітня, в районі вулиці Молодіжна в селі Домаха міста Лозова слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для можливої ДТП – сліди гальмування, фрагменти битого скла, дзеркала і жіночий черевик. Заявник впізнав в ньому взуття своєї зниклої дружини.

Того ж дня в поліцію звернувся 31-річний чоловік, який розповів, що 12 квітня близько 15:00 їхав на автомобілі “ВАЗ Калина” через село Домаха. На вулиці Молодіжній він не помітив жінку, яка йшла по узбіччю в попутному з ним напрямку, і наїхав на неї. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці.

Щоб приховати факт ДТП, чоловік затягнув тіло збитої жінки в свій автомобіль і вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Він залишив свій автомобіль там і повернувся додому.

Водію оголошено про підозру, чоловікові загрожує тюремне ув’язнення на термін до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа