<

У Камінь-Каширському районі розпочались масштабні навчання силовиків у межах спецоперації «Полісся»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 1.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
483
/ Коментарі відсутні

30-го листопада поблизу села Дольськ Камінь-Каширського району поліцейські, нацгвардійці, прикордонники та інші сили відпрацьовували алгоритм дій в разі можливого прориву державного кордону нелегальними мігрантами у межах спеціальної прикордонної операції «Полісся».

Цього дня учасники навчань відпрацювали алгоритм дій з реагування на ситуації, що можуть виникнути  на українсько-білоруській ділянці державного кордону, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

Так, сотні силовиків відпрацьовували захист від навали ймовірних мігрантів. Залучили навіть прикордонну авіацію. Поки гелікоптери патрулювали територію з неба, спецпризначенці вчилися боронити земні рубежі від ймовірної навали мігрантів.

Позаду силовиків – спецтехніка, водомети та кінологи. Водночас інший сценарій відпрацьовували працівники Служби безпеки. Вони, за легендою, затримують диверсантів, які сховалися в прикордонному селі.

“І хоча досі на українсько-білоруському кордоні – жодних мігрантів немає, готуватися треба до різних сценаріїв”, – заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастриський.

Поки силовики тренуються, у прикордонному селі Дольськ триває звичне життя. Про навчання, кажуть місцеві, дізналися практично одразу, бо повз їхнє село їхало багато техніки.

А от в те, що сюди прориватимуться мігранти – вірять не дуже і сподіваються, що військові тренуються не дарма. Проте спецоперація проходить успішно, запевняють силовики.

Такі навчання триватимуть до кінця року у всіх п’яти прикордонних регіонах. Аби підсилити рубежі, на різні ділянки вже прибувають вісім з половиною тисяч силовиків та військових.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер