<

У Камінь-Каширському районі знайшли повішеним школяра

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 23.04.2020 / Новини / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

У ніч з 18-го на 19-те квітня в селі Полиці Камінь-Каширського району з невідомих причин вчинив самогубство учень 9-го класу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел в правоохоронних органах.

Як повідомляють джерела, за декілька годин до самогубства хлопець гуляв в компанії однолітків, поводив себе як завжди. Коли повернувся додому, то вкоротив собі віку в гаражі. Як кажуть, хлопець був спокійним і неконфліктним.

У пресслужбі Камінь-Каширського відділу поліції факт самогубства підтвердили. Справу веде начальник слідчого відділення Камінь-Каширського відділу поліції Богдан Плясун, який прокоментував деталі трагедії.

«До правоохоронних органів надійшло повідомлення про факт самогубства неповнолітним жителем села Полиці Камінь-Каширського району. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт самогубства на території домогосподарства в гаражному приміщенні. Причини самогубства з’ясовуються. Слідство перевіряє різні версії, в тому числі доведення до самогубства.

На місці трагедії знайшли звернення в телефоні. Хлопець записав перед вчиненням самогубства подяку батькам, особливо про те, як сильно любить батька та подякував своєму товаришу. Наразі триває слідство», – зазначив Богдан Плясун.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця