<

У Горохові від світла і газу відключили приміщення мерії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:27 | 5.10.2022 / Новини / /
Перегляди
273
/ коментарі 3

У Горохові кабінети міської ради 4-го жовтня, як і 3 жовтня, порожні – міський голова Віктор Годик відправив усіх працівників додому через те, що будівлю залишили без світла та газу.

Міський голова Віктор Годика прокоментував ситуацію, – пише Волинь.

Адже це безпрецедентна подія навіть для мирного часу, не кажучи вже про воєнний стан. Бо ті, хто має забезпечувати життєдіяльність громади, не можуть цього робити. Міська рада паралізована і без снарядів та бомб.

 “Навіть не знаю, як можна назвати такі дії, – сказав він. – На таке могли піти тільки люди з вкрай низьким рівнем відповідальності. Діють як ті орки. Лиш би нашкодити. При тому, що в приміщенні є кімнати з обмеженим доступом. Я був змушений відпустити додому усіх працівників”.

За словами Віктора Годика, ніякої заборгованості перед комунальниками міська рада не має. Тож відключення КП «Райтеплобуд» світла та газу він називає «політичним», яке було б неможливе без відома голови районної ради Олександра Омельчука.

“Я в будь-якому випадку буду шукати варіанти під’єднати будівлю до електричної енергії. Мушу це зробити. Заборгованостей ми не маємо, заплатили з початку року понад 400 тисяч гривень, – продовжує голова. – Про ситуацію я повідомив голову районної адміністрації, в курсі і обласна адміністрація”.

Як відомо, міська влада та районна рада вже тривалий час мають суперечки за майно, зокрема, і за приміщення міської ради. Віктор Годик каже, що міська рада уже виграла суд першої інстанції. Апеляційний розгляд призначений на 18 жовтня. Але опоненти наважились на ось такий дивний крок.

Як в цій ситуації відновити діяльність мерії?

“Як в будь-якому випадку буду шукати варіанти під’єднати будівлю до електричної енергії. Мушу це зробити”, – відповідає Віктор Годик.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер